Ühistu loomine , majas 4 korterit
Moderaator:Heino
Probleem on selles ,et kaks korterit on nõus ühistu loomisega ja kaks korterit pole nõus sellega.
Kuidas me peaksime selle olukorra lahendama.
Ühistu loomiseks on vaja 51% poolt ehk siis mis moodi me peaks jagunema?
Kolm korterit on 75% ja üks on 25% kokku neli korterit ja 100%
Paluks natuke abi millised on võimalused!
Kuidas me peaksime selle olukorra lahendama.
Ühistu loomiseks on vaja 51% poolt ehk siis mis moodi me peaks jagunema?
Kolm korterit on 75% ja üks on 25% kokku neli korterit ja 100%
Paluks natuke abi millised on võimalused!
Re: Ühistu loomine , majas 4 korterit
Kui kaks poolt olevat korterit on kokku suuremad kui vastu olevad kaks korterit, saab ühistu luua, sest poolt olijad omavad suuremat osa mõttelist osa kortermajast.
Kui juhtub et korterid on ühe suurused. Minu korter vist natukesuurem ja olen ise poolt kuna köögist pliit välja lõhutud.
Kas see võib mõjutada?
Kuidas ma peaks selle paberimajandusega tegelema hakkama. Olen natukene uurinud aga samm sammul pole asja läbi teinud.
Kas see võib mõjutada?
Kuidas ma peaks selle paberimajandusega tegelema hakkama. Olen natukene uurinud aga samm sammul pole asja läbi teinud.
-
- Haldur
- On tänatud: 5 korda
See mure laheneb 01.01.2018 aastal teil, siis on kõik 3 ja suurema korterite arvuga kortermajad KÜ-d EV seadustega. Seadus hetkel juba vastu võetud.
Tean seadusest ja selle jõustumisest. Pole kahjuks aega niikaua oodata kuna maja laguneb kätte ära ja peab hakkama varem juba tegutsema
Kui ongi et osa korterid suuremad ja neil suurem hääle õigus kuidas seda siis teosta. Korteri ruutmeetrid koos allkirjadega paberile ja siis vastavalt seadustele edasi tegutsema?
Kui ongi et osa korterid suuremad ja neil suurem hääle õigus kuidas seda siis teosta. Korteri ruutmeetrid koos allkirjadega paberile ja siis vastavalt seadustele edasi tegutsema?
Liitke kokku ühistu asutamise poolt olevate korterite pinnad ja võrrelge vastu olevate korteripindade summaga - kui poolt suurem number, siis asutage KÜ ja teised on automaatselt KÜ liikmed