hääletamine
Moderaator:Heino
Arvan, et sellised hääletused ei peaks foorumis olema.
Foorum on ikka rohkem jututuba kus jagatakse infot, arvamusi ja teadmisi.
Ettepanek - tekitada hääletustele antud portaalis eraldi lehekülg
Foorum on ikka rohkem jututuba kus jagatakse infot, arvamusi ja teadmisi.
Ettepanek - tekitada hääletustele antud portaalis eraldi lehekülg
Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Kas see siis ei olegi nagu info jagamine? Inimesed, kes on konkreetse firmaga kokku puutunud annavad oma hinnangu ja nii tekib keskmine hinne. Võimalus on ka kommenteerida, jagada infot ja teadmisi antud firma kohta ning kas on head või halvad kogemused. Usun, et sellest oleks abi haldusfirmade vahelt endale partneri leidmine. Iga päev või paari päeva tagant lisan uue firma ja ongi kõigil asi selge. Või mis?
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Ma ei kahtle sellise info vajaduses, kuid arvan, et selleks oleks mõttekas eraldi lehekülg tekitada, siis on alati võimalik hinnangud anda ja vaadata neid ühest kohest. Tulemuste vaatamine võiks olla analoogselt nagu sul statistika on tehtud. Mis arvad?
Tark teeb alguses seda, millega rumal lõpetab (Baltasar Gracian)
- Heino
- Administraator
- On tänanud: 10 korda
- On tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Pean veidikene ringi vaatama, kas sellist moodulit on olemas. Seniks jätan nii.
Külasta ka Korteriühistu Abi Facebooki fännilehte
Mul tekkis ka üks mõte:
kuidas vältida, et firma täätajad ei hakka oma firmat kiitma ja endale reklaami tegema/teisi laitma?
õhes portaalis oli nii, et kui jutt haldusele läks hüppas "põõsat" välja valvekommar ja hüüatas: "Kiidan XX firmat!". Teised portaalis olijad juba kirusid, et näe, xx-kiitja jälle kohal. Nats imeliku mulje jättis firmast küll.
Ja rubriigis: soovita firmat usun ma ka vanade olijate kiitusi, mitte üht teadet postitanud liiget, kes kiidab vast oma firmat.
Aga vajalik on see kindlasti.
kuidas vältida, et firma täätajad ei hakka oma firmat kiitma ja endale reklaami tegema/teisi laitma?
õhes portaalis oli nii, et kui jutt haldusele läks hüppas "põõsat" välja valvekommar ja hüüatas: "Kiidan XX firmat!". Teised portaalis olijad juba kirusid, et näe, xx-kiitja jälle kohal. Nats imeliku mulje jättis firmast küll.
Ja rubriigis: soovita firmat usun ma ka vanade olijate kiitusi, mitte üht teadet postitanud liiget, kes kiidab vast oma firmat.
Aga vajalik on see kindlasti.